ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський зустрівся з королем Швеції

Андрій Котенський

|

Президента Володимира Зеленського й першу леді Олену Зеленську в суботу ввечері, 19 серпня прийняли королівське подружжя Швеції – король Карл Густав XVI і королева Сільвія у палаці Стенхаммар, що в лені Седерманланд на південному сході Швеції.. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на королівський двір Швеції.

За даними агенції TT, прийняття тривало близько години, після чого Зеленські, Карл Густав XVI і Сільвія вийшли на подвір’я замку та попрощались.

Як повідомляв Львівський портал, 19 серпня президент України Володимир Зеленський з першою леді Оленою Зеленською прибули до Швеції. Президент вже провів переговори з прем’єр-міністром країни Ульфом Крістерссоном.

Україна і Швеція 19 серпня підписали декларацію щодо спільного виробництва та обслуговування бойових машин піхоти CV90 в Україні.

Раніше президент Зеленський заявив, що українські льотчики почали ознайомчі навчанні на шведських винищувачах JAS 39 Gripen.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *