ОСТАННІ НОВИНИ

Бригада «Азов» повернулася на фронт

Ольга Денисяка

|

Бригада спеціального призначення «Азов» повернулася на фронт. Про це йдеться в Телеграмі бригади «Азов».

Бригада спеціального призначення « Азов» опублікувала відео, як працює на Запорізькому напрямку і нищить машину піхоти ворога.

Про те, що «азовці»  повернулись на фронт повідомив і виконувач обов’язків директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович, передає Радіо Свобода.

«Легендарна бригада спеціального призначення «Азов» відновилася і розпочала виконання бойових завдань у районі Серебрянського лісництва», – йдеться в повідомленні.

За словами Уршаловича, бійці «Азова» «утримують займані рубежі та завдають противнику втрат у живій силі й техніці».

Нагадаємо, 8 липня президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україну з Туреччини повертаються захисники «Азовсталі» Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко і Денис Шлега. Цього вдалося досягнути завдяки перемовинами з Туреччиною.

Військові після звільнення з полону у вересні 2022 року перебували в Туреччині під особистими гарантіями захисту і безпеки президента Реджепа Таїпа Ердогана.

Як було попередньо відомо, ці бійці мали перебувати у Туреччині до кінця війни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *