ОСТАННІ НОВИНИ

На День Незалежності рашисти можуть вдатись до ракетного терору, – розвідка

Наталя Дуляба

|

Росія може влаштувати ракетний терор українцям на День Незалежності. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, повідомляє пресслужба ГУР.

«Звісно, на День Незалежності України агресивна Росія може вдатися до чергового акту ракетного тероризму. Це може трапитись на день раніше або пізніше. Або тривати кілька днів і кілька хвиль. Власне, я не думаю, що це може здивувати когось з українців», – сказав він в інтерв’ю одному з українських видань.

Водночас Вадим Скібіцький закликав українців не нехтувати своєю безпекою, особливо у ці святкові дні, і при оголошенні повітряної тривоги йти в укриття.

«Не в українських містах, а на Росії мають тривожитись перед Днем нашої Незалежності, як і в будь-який інший день, бо доки окупанти перебувають на нашій землі, спокійного життя московія не побачить і не відчує», – підкреслив представник ГУР.

Нагадаємо, торік на День Незалежності Україна теж готувалась до масованих російських обстрілів. Це свято українці відзначали під постійним виттям сирен.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *