ОСТАННІ НОВИНИ

На острові Зміїний встановили український прикордонний знак

Ольга Денисяка

|

Українські прикордонники за підтримки розвідки встановили на острові Зміїний прикордонний знак. Про це повідомив голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко.

«Сьогодні на острові Зміїний встановлено прикордонний знак. Історичну справедливість відновлено військовослужбовцями Держприкордонслужби за повної підтримки військовослужбовців Головного управління розвідки МО. Попередній, який стояв тут до повномасштабного вторгнення, був нахабно знищений російськими окупантами», – йдеться в повідомленні.

Сергій Дейнеко записав відеозвернення на Зміїному разом із заступником начальника ГУР Дмитром Усовим.

«Разом з Дмитром Усовим та хлопцями віддали шану всім, хто звільняв Зміїний і хто звільняє кожен клаптик нашої землі», – додав Дейнеко.

Нагадаємо, торік на початку липня українські військові вибили окупантів із острова Зміїний. Синьо-жовтий прапор тут підняли 7 липня 2022 року.

Більше двох місяців різні підрозділи українського війська, спецслужб та розвідки працювали над деокупацією острова Зміїного. Зазнавши вогневої поразки, російські загарбники поспіхом втекли, ліквідувавши техніку, яку не встигли знищити ЗСУ. Втрати армії РФ на острові оцінюють у понад 900 мільйонів доларів.

Унікальні кадри спеціальної операції, яку проводила Україна задля звільнення Зміїного, дивіться за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *