ОСТАННІ НОВИНИ

На Одещині собака загриз до смерті господарку на власному подвірʼї

Ольга Денисяка

|

В Одеській області алабай покусав 39-річну жінку. Від отриманих травм одеситка померла на місці події до приїзду швидкої допомоги. Про це повідомили в в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Нещасний випадок стався ввечері 9 серпня у селі Табаки Болградського району.

Попередньо правоохоронці встановили, що 39-річна жінка приїхала з міста у село на дачу нагодувати своїх собак. Усіх тварин власники тримали прив’язаними, окрім алабая. 

«Щойно господиня зайшла у двір, як пес кинувся на неї. На місце події прибули швидка медична допомога та поліція. Аби підступитися до потерпілої, та у зв’язку з існуванням загрози життю та здоров’ю людей, правоохоронці змушені були використати табельну вогнепальну зброю, і знешкодили тварину. На жаль, від укусів пса потерпіла померла на місці події до приїзду допомоги, яку викликали сусіди», – йдеться в повідомленні.

За фактом загибелі жінки слідчі розпочали провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок». Триває слідство. Встановлюються всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *