ОСТАННІ НОВИНИ

На Харківщині оголосили обов’язкову евакуацію

Анастасія Диняк

|

На Харківщині оголосили обов’язкову евакуацію з 37 населених пунктів Куп’янського району у зв’язку з посиленням російських обстрілів. Про це повідомили у пресслужбі Куп’янської міської військової адміністрації.

 

Так, на деокупованих територіях Куп’янського району Харківської області розпочинається проведення обов’язкової евакуації населення. Дане розпорядження було підписане 9 серпня ТВО начальника Куп’янської районної військової адміністрації Андрієм Канашевичем.

Евакуація оголошена з території населених пунктів, наближених до зони бойових дій, Дворічанської селищної, Петропавлівської сільської, частково з територій Кіндрашівської сільської, Курилівської сільської та Куп’янської міської територіальних громад.

На території Куп’янської міської територіальної громади обов’язкова евакуація оголошена для мешканців міста Куп’янськ Заоскілля, селища Ківшарівка та міста Куп’янськ − Вузловий.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *