ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти атакували Харківщину: є жертви

Анастасія Диняк

|

Російські окупанти 7 серпня обстріляли село на Харківщині. Унаслідок цього двоє людей загинули, ще троє – отримали поранення. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

«Росіяни обстріляли село Кучерівка, Куп’янського району, влучили у будинок. Відомо про двох загиблих і трьох поранених людей», – йдеться у повідомленні.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що 6 серпня ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів.

Так, унаслідок обстрілів Куп’янська зазнав поранення 31-річний цивільний чоловік. У селі Путникове Куп’янського району зазнала поранення жінка 61 року та її 65-річний чоловік.

Внаслідок удару керованою авіабомбою по селу Подоли Куп’янського району загинула жінка 57 років. Чоловік 66 років зазнав важкого поранення та був госпіталізований.

Окрім того, унаслідок удару керованою авіабомбою по селу Петропавлівка Куп’янського району пошкоджено будівлі фермерського господарства, сталася пожежа. У селі Кучерівка Куп’янського району пошкоджені приватні домоволодіння, сталася пожежа. У селі Чернещина Ізюмського району пошкоджено будівлю фермерського господарства.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *