ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею виявили контрабанди на п’ять мільйонів гривень

Маркіян Рой

|

У пункті пропуску «Рава-Руська», що на Львівщині, викрили 31-річного водія, який намагався незаконно ввезти в Україну майже 700 кг ікри та понад 4 тис. електронних сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Зазначається, що 31-річний водій в Україну мікроавтобусом Opel. Далі за ініціативи прикордонників транспортний засіб скерували для додаткової перевірки. Під час спільного з працівниками митниці огляду прикордонники виявили серед особистих речей водія майже 700 кг ікри. Окрім того, за декоративною обшивкою автомобіля та у спеціально виготовленому тайнику, між підлогою та днищем автомобіля, виявили 4 380 одиниць електронних сигарет.

За цим фактом працівники митниці склали протокол. Товар та транспортний засіб вилучили. За ринковими цінами орієнтовна вартість вилученого складає близько 5 млн гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *