ОСТАННІ НОВИНИ

Екскурсія за донат: львів’ян кличуть у мандрівку ретро-трамваєм

Наталя Дуляба

|

У неділю, 6 серпня, у Львові востаннє можна покататись ретро-трамваєм і з’їсти смачної піци, пожертвувавши від 200 грн на розбудову дитячого реабілітаційного відділення Unbroken. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Квитки на екскурсійний маршрут можна придбати на площі Ринок у спеціальному наметі з написом «Смачна зупинка». Тут можна зробити благодійний внесок готівкою або грошовим переказом та отримати символічний «незламний квиток» для проїзду. Мінімальна вартість донату для дорослих становить 200 грн, а для дітей – 100 грн.

Сама екскурсія трамваєм Тatra Т4 триває пів години. Маршрут пролягає від площі Ринок до вулиці Коновальця, та від площі Ринок на Погулянку. В трамваї пасажирів пригощають смачною піцою.

Встигнути покататись ретро-трамваєм у Львові можна ще до 18:00 неділі, 6 серпня. Всі отримані під час акції кошти скерують на закупівлю обладнання для дитячого відділення реабілітаційного центру Unbroken.

Також усі охочі можуть долучитись до екскурсії дистанційно. Для цього необхідно придбати квиток онлайн та отримати посилання на пряму трансляцію з кабіни трамвая. Придбати «незламні квитки» можна тут.

Нагадаємо, Unbroken Kids створюють на базі дитячої лікарні святого Миколая, де лікують та оперують малюків від народження до повноліття. За останній рік допомогу тут отримали понад 60 тисяч діток зі всієї України.

Аби дітки могли отримати найкраще лікування і відновлення у рідній країні, на центр Unbroken Kids у Львові збирають 35 млн грн. Долучитися до збору коштів можна за цим посиланням.

Також 1 вересня львів’ян закликають не купувати квіти своїм дітям до школи, а зробити пожертву на Unbroken Kids.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Андрій Пашковський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *