ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув старший офіцер з Львівщини

Ольга Денисяка

|

Захищаючи Україну від російських окупантів, на фронті загинув старший офіцер Андрій Хімка родом з Львівщини. Про це повідомили у Новояворівській міській раді.

49-річний Андрій Хімка загинув 1 серпня у Запорізькій області. 

«Востаннє до свого дому повертається Захисник з Новояворівська, старший офіцер Хімка Андрій Степанович. Наш Герой, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, загинув 1 серпня 2023 року у Запорізькій області. Йому було 49. Зі скорботою висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого воїна», – йдеться в повідомленні.

Андрій Хімка народився 18 вересня 1973 року в місті Новояворівськ. Після успішного завершення Новояворівської школи №2, вступив до Львівського торговельно-економічного університету на економічний факультет. Також здобув другу вищу освіту в Львівському державному університеті фізичної культури.

16 листопада 1994 року призваний на строкову службу. Вірно служив Батьківщині, за що отримав звання майора. Зі спортом військовослужбовця пов’язувала не лише освіта, це також було його життєвим захопленням: любив бокс, велосипед та інші види фізичних активностей.

Мати загиблого воїна згадує з сумом: «Наш Андрій був дуже комунікабельним та товариським, справжньою душею компанії! Мав так багато друзів, що я й злічити їх не зможу».

На Героя вдома чекала дружина з двома доньками та батьки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *