ЗСУ вибили окупантів з позицій біля Андріївки, – Генштаб

Ольга Денисяка

|

Українські захисники вибили російських окупантів з позицій південніше Андріївки на Бахмутському напрямку. Про це йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ. 

«На Бахмутському напрямку наші війська продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. В ході ведення силами оборони наступальних дій противник вимушено відійшов з позицій в районі південніше Андріївки, безуспішно намагався відновити втрачене положення північніше та західніше Кліщіївки, а також північно-західніше Курдюмівки. Важкі бої тривають», – йдеться в повідомленні.

Сили оборони України продовжують ведення  наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Закріплюються на досягнутих рубежах. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці. У той же час, противник продовжує чинити потужний опір, здійснює переміщення підрозділів та військ, задіює резерви.

Раніше речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий заявив, що можливе звільнення Андріївки вчергове покращить тактичне положення українських військових та дозволить розвинути успіх з метою оточення або витіснення військ противника з Бахмута.

Як повідомляли в Міноборони, загалом на Бахмутському напрямку захисники звільнили 37 кв кілометрів. За останній тиждень липня – 2 кв кілометри.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *