ОСТАННІ НОВИНИ

Практичний іспит із водіння тепер можна складати необмежену кількість разів, – МВС

Наталя Дуляба

|

З 1 серпня в Україні практичний іспит при отриманні водійських прав можна складати необмежену кількість разів. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

«Ви часто запитували «коли?» і от нарешті! Скасовано обмеження щодо кількості спроб складання практичних іспитів для отримання водійського посвідчення», – йдеться у повідомленні.

Тепер протягом року після завершення навчання в автошколі та отримання свідоцтва про теоретичну підготовку кандидат має:

  • необмежену кількість спроб для складання теоретичного іспиту;
  • необмежену кількість спроб упродовж двох років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки для складання практичного іспиту.

Інтервал між теоретичним або практичним іспитами (при неуспішному складанні) становить не менше ніж 10 календарних днів.

Результат успішно складеного теоретичного іспиту буде дійсним упродовж одного року, а практичного, – двох років.

В МВС додають, що також оновлено екзаменаційний лист практичного іспиту, у якому чітко визначено типові помилки та критерії для оцінювання здібностей кандидата на право отримання водійського посвідчення.

Нагадаємо, нещодавно в Україні також дозволили самостійно вчити теорію для складання іспиту на водійські права.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *