ОСТАННІ НОВИНИ

Ще один «слуга» покидає Верховну Раду

Наталя Дуляба

|

Ще один народний депутат України від «Слуги народу» складає мандат – Андрій Холодов. Про це 31 липня повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Андрій Холодов сам подав заяву про складання повноважень народного депутата України. Як відзначив очільник парламенту, її розглянуть на найближчому пленарному засіданні Верховної Ради.

Зазначимо, що 50-річний Андрій Холодов був заступником голови комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики. Уродженець Кременчука.

Напередодні журналісти «Схем» з’ясували, що Андрій Холодов виїхав з України у січні 2023 року і з того часу не повертався. За даними журналістів, нардеп перебуває з сім’єю за кордоном, зокрема на Кіпрі, де має родинний маєток. Пів року він не відвідує засідання Верховної Ради і не голосує.

Також у розслідуванні йдеться, що дружина Холодова Катерина Шаховська розбудовує бізнес в Австрії. Жінка є кумою Оксани Марченко – дружини співзасновника вже забороненої партії «ОПЗЖ», кума російського президента Владіміра Путіна Віктора Медведчука.

Нагадаємо, нещодавно мандат депутата склав ще один представник «Слуги народу» – Юрій Арістов. Це сталось після того, як він виїхав у робоче відрядження до Польщі, а там дистанційно відкрив собі лікарняний у київській клініці й полетів відпочивати на Мальдіви.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *