ОСТАННІ НОВИНИ

Екснардепу Арістову обрали запобіжний захід

Наталя Дуляба

|

Екснардепу від «Слуги народу» Юрію Арістову, який під час повномасштабної війни полетів відпочивати на Мальдіви, призначили міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Про це Львівському порталу повідомили у Держбюро розслідувань.

У п’ятницю, 28 липня, Печерський районний суд міста Києва обрав міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання для Юрія Арістова.

Колишнього нардепа від «Слуги народу» обвинувачують у службовому підробленні (ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, 48-річного «слугу» Юрія Арістова, заступника голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нещодавно помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви.

Елітний відпочинок нардепа почали розслідувати правоохоронці. Вони встановили, що Арістов на законних підставах виїхав у робоче відрядження до Польщі, там дистанційно відкрив собі лікарняний у київській клініці, а сам полетів відпочивати на Мальдіви.

Після цього скандалу у партії «Слуга народу» заявили, що якщо факт відпочинку Арістова на Мальдівах підтвердиться, його виключать. Втім нардеп сам склав мандат народного депутата України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *