ОСТАННІ НОВИНИ

60 окупантів відмовились йти у бій на околиці Донеччини, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Близько 60 російських окупантів відмовились виконувати завдання у районі села Старомайорське, яке нещодавно звільнили ЗСУ. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 28 липня.

Військових РФ, які розташовані у районі Розівки Запорізької області, відправляли на бойове завдання під село Старомайорське Донецької області, що менш ніж за 50 км. Втім близько 60 окупантів зі складу 247 десантно-штурмового полку 7 десантно-штурмової дивізії ЗС РФ відмовились його виконувати.

«Вони частково вивели з ладу власну автомобільну та бронетанкову техніку», – вказано у повідомленні.

Зазначимо, що на початку липня кілька десятків окупантів, які перебувають саме у Розівці, вже відмовлялись виконувати бойові завдання на передових позиціях у Запорізькій області.

При цьому у Генштабі додають, що зважаючи на успіхи Сил оборони та на значні втрати ворога у живій силі, у підрозділах військ РФ побільшало відмов від участі у бойових діях.

Напередодні у Міноборони України розповіли, що все більше військових окупаційної армії РФ намагаються не потрапити на фронт, тож вони втікають із частин, не виконують накази або вдаються до самокаліцтва. Тим часом військово-політичне керівництво Росії погрожує їм тюрмою та розстрілом.

Нагадаємо, через суттєві втрати на фронті Міноборони РФ вже почало підготовку до мобілізації нових в’язнів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *