ОСТАННІ НОВИНИ

Через втрати на фронті Росія готується мобілізувати нових в’язнів, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Зазнаючи численних втрат на фронті в Україні, Міноборони РФ вже почало підготовку до мобілізації нових в’язнів. Про це повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов.

Завдяки успіхам українських військових на полі бою до місцевого моргу міста Первомайськ окупованої Луганщини доставили 109 тіл рашистів. Крім того, у місцевій центральній лікарні лікують 730 окупантів. Тамтешні медики не встигають надати їм необхідну допомогу через суттєве навантаження та брак знеболювальних препаратів.

«Морально-психологічний стан російських терористів тут вкрай низький, вони не бажають повертатися у зону проведення бойових дій. Але у Росії для них шукають заміну», – сказав речник Генштабу.

Відомо, що у виправній колонії №12 у населеному пункті Шерстки Нижньогородської області РФ почали збирати інформацію про військово-облікові та цивільні спеціальності тамтешніх в’язнів, також адміністрація тюрми дізнається, хто із засуджених має досвід проходження строкової та контрактної служби.

Збір усіх цих даних у колонії проводять за запитом Міністерства оборони РФ. Серед в’язнів вже ходять чутки примусову мобілізацію і відправлення на війну в Україну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *