ОСТАННІ НОВИНИ

Поки міст у Криму ще сяк-так працює, окупантам варто втікати, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Президент України Володимир Зеленський порадив росіянам забиратися з окупованого Криму, допоки ще є можливість утекти мостом. Про це він сказав 26 липня у своєму зверненні.

«Уже зараз окупантам варто подумати там, у Криму, що, поки кримський міст ще хоч так-сяк працює, треба їм повертатися додому, у Росію. Крим, як і вся Україна, буде вільним від усього російського зла, починаючи від російських ракет і закінчуючи кожним російським окупантом. Росія програє цю війну, і жодна ракета її не врятує», – наголосив глава держави.

Володимир Зеленський додав, що Україна активно готує «комплексні деокупаційні кроки» для Криму. Вони стосуються не лише звільнення півострова і його безпеки, а й економічних та соціальних питань.

«Ми можемо доволі швидко реінтегрувати Крим у державну тканину України», – підсумував президент.

Нагадаємо, востаннє кримський міст був атакований 17 липня. Тоді його уразили морські дрони, пошкодивши автомобільну частину. Офіційно Україна не брала на себе відповідальності за цю атаку, втім ЗМІ припускали, що за нею стояли СБУ та ВМС України.

Президент України Володимир Зеленський публічно заявив, що незаконно збудований росіянами міст у Криму є ціллю для знищення.

Саме через кримський міст росіяни залізницею доправляють військову техніку, боєприпаси, військових та інше матеріальне забезпечення для своєї окупаційної армії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *