ОСТАННІ НОВИНИ

Благодійники допомагають доправити в українські лікарні медикаментів на 1 млн євро

Андрій Котенський

|

Благодійний фонд «Гуманітарні ініціативи» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Ангели України» та волонтерської програми «Гуманітарна пошта України» від компанії «Нова пошта» розпочали безкоштовну доставку чергової партії медикаментів з Європи вартістю майже 1 мільйон євро.

За словами Президента Благодійного фонду «Гуманітарні ініціативи» Ореста Чебеняка, мова про ліки які нещодавно фонду передала відома німецька фармацевтична компанія BIOKANOL, а також польська фармацевтична компанія BIOFARM.

«Благодійний Фонд «Гуманітарні ініціативи» співпрацює з  фармацевтичними компаніями BIOKANOL та BIOFARM вже більше року. Усі медикаменти вартістю майже 1 мільйон євро невдовзі буде передано потребуючим госпіталям, обласним клінічним лікарням та нашим захисникам і захисницям на передовій. Допомагають нам доставити цінний вантаж Міжнародний благодійний фонд «Ангели України» та волонтерська програма компанії «Нова пошта», – повідомив Орест Чебеняк.

Він також уточнив, що перша партія ліків вже відправлена і прямує до Військово-медичних клінічних центрів у Вінниці, Дніпрі, Одесі, Харкові, а також до Національного військово-медичного клінічного центру у Києві.

Сьогодні до відправки готують другу партію ліків.

Раніше повідомлялось, що Благодійний фонд «Гуманітарні ініціативи» отримав німецьких медикаментів на 1 млн євро.

За рік повномасштабної війни фонд «Гуманітарні ініціативи» доправив 488 гуманітарних вантажів українцям, що постраждали від російської війни, на загальну суму понад 6 мільйонів 600 тисяч доларів.

Програма «Гуманітарна пошта України» створена як відповідь на вторгнення російської федерації в Україну у 2014 році. З того часу вона стала логістичним плечем для волонтерського руху України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *