ОСТАННІ НОВИНИ

Фонд «Гуманітарні ініціативи» передає німецьких медикаментів на 1 млн євро

Андрій Котенський

|

Благодійний Фонд «Гуманітарні ініціативи» отримав чергову партію медикаментів від партнерів із Європи вартістю майже 1 мільйон гривень. Уся партія невдовзі буде відправлена у потребуючі лікарні до різних куточків України. Про це Львівському порталу повідомив Президент Благодійного Фонду «Гуманітарні ініціативи» Орест Чебеняк.

За словами Ореста Чебеняка, великий вантаж медикаментів вартістю майже 1 мільйон євро передала відома німецька фармацевтична компанія BIOKANOL, з якою благодійний фонд вже співпрацює більше року.

«Усі медикаменти невдовзі буде передано потребуючим госпіталям, обласним клінічним лікарням та нашим захисникам і захисницям на передовій», – повідомив Орест Чебеняк.

Раніше повідомлялось, що за рік повномасштабної війни благодійний фонд «Гуманітарні ініціативи» доправив 488 гуманітарних вантажів українцям, що постраждали від російської війни, на загальну суму понад 6 мільйонів 600 тисяч доларів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *