ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині молодик з пістолетом пограбував гуртівню

Анастасія Диняк

|

На Львівщині 23-річний молодик, погрожуючи зброєю, викрав з гуртівні 12 тисяч гривень. За це йому загрожує до 15 років за ґратами. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 4 липня близько 17:10 год. до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад в одній з гуртівень у місті Новояворівськ на Львівщині.

Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік, погрожуючи продавцю пістолетом, викрав 12 тисяч гривень та втік. Згодом поліцейські встановили, що до розбійного нападу причетний 23-річний місцевий мешканець.

У нього було виявлено та вилучено предмет, схожий на пістолет, та інші речові докази.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили молодику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (Розбій) ККУ. Йому загрожує до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *