ОСТАННІ НОВИНИ

Наступ окупантів на Куп’янському напрямку: ЗСУ перехопили ініціативу

Наталя Дуляба

|

Наступ, який напередодні розпочали російські окупанти на Куп’янському напрямку, наразі є безуспішним. Сили оборони вже перехопили ініціативу. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Так, бої на Куп’янському напрямку ще тривають, однак ворог досі не мав жодних успіхів. Водночас ЗСУ зуміли перехопити ініціативу.

«На південному фаланзі довкола Бахмута сьогодні, як і всі попередні дні, було просування наших військ», – підкреслила Ганна Маляр.

На північному флангу на сході України ворог намагається повернути втрачені позиції. Зокрема, за даними Генштабу, війська РФ спробували відбити назад позиції в районах Рівнополя Донецької області та Новодарівки Запорізької області.

«Нашим бійцям доводиться мати справу зі щільним замінуванням та інтенсивним ворожим вогнем», – додала заступниця міністра оборони.

Нагадаємо, про те, що окупанти перейшли у наступ на Куп’янському напрямку, сповістив 17 липня командувач Сухопутних військ Олександр Сирський. За його словами, ворог хоче таким чином розгромити ЗСУ в районі Куп’янська і продовжити наступ в глибину українських позицій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *