ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни перейшли у наступ на Куп’янському напрямку, – Сирський

|

Оперативна обстановка на Східному напрямку залишається складною. Ворог перейшов у наступ на Куп’янському напрямку, поставивши перед собою мету розгромити наші війська в районі Куп’янська і продовжити наступ в глибину наших бойових порядків. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

Окрім того він розповів, що з метою зупинити наступальні дії наших військ в районі Бахмута ворог активно перекидає на цей напрямок додаткові сили і засоби, основу яких складають частини повітряно-десантних військ.

«У таких непростих умовах відвідав бойові бригади нашого угруповання і зустрівся з командирами частин для корегування наших планів і вирішення на місці проблемних питань. Звичайно, зустрівся з нашими військовослужбовцями у кожній із бригад, вручив кращим воїнам відзнаки. Окремо з командирами відпрацювали і прийняли всі необхідні рішення для стабілізації обстановки на Лиманському напрямку. Всі командири розуміють важливість поставлених завдань щодо знищення противника, продовження наступальних дій та утримання оперативної ініціативи на нашому боці», – повідомив Олександр Сирський.

За його словами, попри дії окупантів, українські захисники продовжують рухатися вперед, крок за кроком звільняючи нашу землю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *