ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік молотком потрощив припарковані авто

Анастасія Диняк

|

На вулиці науковій у Львові 31-річний чоловік потрощив молотком припарковані автомобілі. Порушника оперативно затримали. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Так, 13 липня близько 5:00 год. екіпаж патрульних отримав повідомлення про хуліганство на вулиці Науковій. Зі слів заявника, невідомий чоловік трощить припарковані автівки.

Правоохоронці негайно вирушили за вказаною адресою. Обстежуючи прилеглі території, патрульні виявили чоловіка, який був схожий за описом. У руках він тримав молоток.

Дотримуючись заходів особистої безпеки, патрульні подали йому чіткі команди, аби він поклав молоток та відійшов на безпечну відстань. Встановивши дані хулігана, ним виявився 31-річний львів‘янин.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ст. 296 (Хуліганство) КК України, яка передбачає штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до п’яти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *