ОСТАННІ НОВИНИ

Хотів сховати тіло: вбивці з Трускавця не вдалось пом’якшити вирок

Наталя Дуляба

|

Засуджений за вбивство 50-річний трускавчанин, який намагався сховати тіло, не зміг оскаржити тюремний вирок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про вбивство, яке сталось у червні 2022 року у Трускавці. Засуджений, 50-річний місцевий мешканець, на автозаправці познайомився з 31-річним чоловіком. Фігурант справи запросив нового знайомого в гості розпивати алкогольні напої.

Під час пиятики у гаражі між ними виник конфлікт, під час якого засуджений взяв ніж та наніс своєму товаришу по чарці удар в груди. Від отриманого поранення той помер.

Однак засуджений, бажаючи приховати злочин, своїм автомобілем перевіз труп до місцевого кладовища, де залишив на узбіччі лісової дороги.

Суд визнав 50-річного трускавчанина винним в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 ККУ) і призначив покарання – 7 років і 3 місяці тюрми. Однак засуджений вирішив оскаржити вирок, подавши апеляцію.

Нещодавно Львівський апеляційний суд погодився з доводами прокурорів і залишив рішення першої інстанції без змін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *