ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавчанин, який вбив людину і намагався сховати тіло, посадили за ґрати

Наталя Дуляба

|

Суд виніс вирок 50-річному мешканцю Трускавця, який під час пиятики вбив товариша по чарці, а його тіло вивіз до кладовища. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Вбивство сталось у червні 2022 року у Трускавці. Як встановили правоохоронці, 50-річний місцевий мешканець на на одній із місцевих заправок познайомився з 31-річним чоловіком. Обвинувачений запросив його в гості розпивати алкогольні напої.

Обидва вирушили у гараж старшого. Там між ними виник конфлікт, під час якого засуджений взяв ніж та наніс потерпілому удари в груди. Від отриманих травм той помер на місці.

«Бажаючи приховати злочин, фігурант помістив труп у салон свого автомобіля та перевіз його до місцевого кладовища, де залишив на узбіччі лісової дороги», – кажуть прокурори.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Суд визнав вину 50-річного трускавчанина і призначив йому покарання у вигляді 7 років та 3 місяців позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *