ОСТАННІ НОВИНИ

У ПП «Дорогуськ-Ягодин» почали ремонт. Це уповільнило пропуск вантажівок

Ольга Денисяка

|

У пункті пропуску «Дорогуськ-Ягодин» на кордоні України з Польщею розпочались ремонтні роботи. Вони триватимуть місяць. Про це повідомили в ДПСУ.

У повідомленні йдеться, що це уповільнило пропуск вантажівок на в’їзд в Україну. На під’їзних шляхах до Дорогуська накопичується черга. Станом на ранок 12 липня вона налічувала 500 ваговозів.

Зазначимо, у пункті пропуску «Ягодин ‒ Дорогуськ», що на кордоні Польщею, із грудня минулого року доступна електронна черга для перетину кордону. Втім нею скористатись можуть лише водії вантажівок.

Нагадуємо, з початком літа українці активно почали виїжджати за кордон. Відтак на кордоні з Польщею суттєво виросли черги, які не зменшаться до кінця сезону.

Усім, хто планує поїздку через українсько-польський кордон, рекомендують моніторити актуальний стан черг у пунктах пропуску на сторінці Західного регіонального управління ДПСУ у Facebook та на інформаційних ресурсах Прикордонної варти Республіки Польщі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *