ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею запрацювала електронна черга для вантажівок

Наталя Дуляба

|

Віднині, 12 грудня, в міжнародному пункті пропуску «Ягодин ‒ Дорогуськ», що на кордоні Польщею, починає працювати «єЧерга» ‒ електронна черга перетину кордону для вантажівок. Про це Львівському порталу повідомили у Державній прикордонній службі України.

Онлайн-запис на перетин кордону через пункт пропуску «Ягодин ‒ Дорогуськ» є безкоштовним. Українські прикордонники кажуть, що «єЧерга» упорядкує та збільшить потік вантажних транспортних засобів.

Водночас перевізники зможуть планувати день і час прибуття до пропускного пункту, адже знатимуть, коли настане їхня черга перетинати кордон. Це дозволить оптимізувати час, витрачений на перебування в черзі, та зменшити витрати на перевезення товарів.

Щоб потрапити в «єЧергу», потрібно заздалегідь зареєструватися на сайті www.echerha.gov.ua. Після реєстрації водій отримає повідомлення про приблизний час перетину польсько-українського кордону.

Також для користувачів цієї послуги працюватиме окрема гаряча лінія: +38 (044) 334 4304.

Додамо, що проєкт «єЧерга» реалізовують Міністерство інфраструктури у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Державна служба з безпеки на транспорті, Держагентство автомобільних доріг, Державною митною службою та Держприкордонслужбою за підтримки USAID / UK aid.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *