ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин Віктор Легкодух став срібним призером чемпіонату світу з параатлетики

Ольга Денисяка

|

Львів’янин Віктор Легкодух виборов срібну медаль на своєму першому чемпіонаті світу з параатлетики. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

З результатом 8 метрів та 36 сантиметрів (штовхання ядра у класі F-53) Віктор у Парижі став срібним призером чемпіонату світу з параатлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Зазначимо, що Віктор Легкодухий є офіцером Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

«Пишаюсь офіцером Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підполковником Віктором  Легкодухом, який  став віцечемпіоном світу з параатлетики  у штовханні ядра. Віктор вчергове довів безпрецедентну силу диху та незламність волі українського воїна – офіцера Збройних Сил України», – повідомив очільник НАСВ Павло Ткачук.

Зазначимо, минулого року офіцер Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Віктор Легкодух здобув сім медалей на Іграх Воїнів (Warrior Games) у США. Завдяки цьому українець став одним з найкращих учасників змагань.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *