ОСТАННІ НОВИНИ

9 липня похоронять ще двох львів’янок, загиблих внаслідок ракетного удару РФ

Наталя Дуляба

|

У неділю, 9 липня, Львів прощається з Ольгою Дудкою та Іриною Міловановою, які загинули внаслідок удару російської ракети по житловому будинку на вул. Стрийській. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону Ольги Дудки та Ірини Мілованової розпочнеться о 15:00 год. у церкві святої Софії – Премудрості Божої, що на території студмістечка УКУ.

Ольгу Дудку поховають на Янівському кладовищі, а Ірину Мілованову – на Голосківському кладовищі.

Львів’ян закликають долучитись до прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічні довідки

Дудка Ольга Романівна (01.12.1957 – 06.07.2023) навчалася у львівській школі №50, згодом здобула професійно-технічну освіту.

У мирний час працювала контролером у «Львівобленерго». Обожнювала подорожувати, проводити час із родиною.

Була представником Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку у власному підʼїзді та мала неабиякий організаторський талант.

Трагічно загинула 6 липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Ольги Дудки залишилися донька та онук.

Мілованова Ірина Вікторівна (17.10.1960 – 06.07.2023) закінчила львівську школу №50 та Львівський поліграфічний фаховий коледж Української академії друкарства.

Свій вільний час присвячувала читанню літератури. Вдова учасника бойових дій 2015-2016 років, що боронив державу у лавах 81 окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ.

Трагічно загинула 6 липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Ірини Мілованової залишилися сестра та донька.

Нагадаємо, у ніч на 6 липня росіяни атакували Львівщину 10 ракетами «Калібр», 7 із них вдалося збити. Одна ракета поцілила в житловий будинок у Львові. Загалом загинули 10 людей, ще 48 отримали поранення.

8 липня у Львові поховали перших трьох загиблих: маму і доньку, Мирославу Садову й Анастасію Сенів, а також Надію Спіжевську.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *