ОСТАННІ НОВИНИ

Під час ракетного удару по Львову загинули двоє працівників «Львівобленерго»

Маркіян Рой

|

В ніч на 6 липня РФ здійснила ракетну атаку по Львову. Серед загиблих під завалами житлового будинку були двоє колишніх працівників «Львівобленерго». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі компанії.

Валерій Рябцев та Ольга Дудка – подружжя, яке разом роками працювало у «Львівобленерго». У 2016-2018 роках вони вийшли на пенсію.

«Валерій Рябцев загинув разом із своєю дружиною Ольгою. Вночі 6 липня 2023 року ракета окупантів позбавила їх життя разом із іншими мешканцями будинку на вулиці Стрийській у Львові», – кажуть у «Львівобленерго».

Ользі Дудці було 65 років. 18 років поспіль працювала контролером у Личаківській групі енергетиків, у 2018-му вийшла на пенсію.

67-річний Валерій Рябцев був електромонтером виробничої лабораторії. Працював у «Львівобленерго» до 2018 року.

Нагадаємо, у ніч на 6 липня росіяни атакували Львівщину 10 ракетами «Калібр», 7 із них вдалося збити. Одна ракета поцілила в житловий будинок у Львові.

Пошуково-рятувальні роботи в зруйнованому російським ракетним ударом будинку завершили зранку 7 липня. Загалом загинули 10 людей, серед них – мама і сестра львівського журналіста.

Внаслідок атаки окупантів поранення отримали ще 42 людини. 16 із постраждалих осіб госпіталізували, частину з них згодом відпустили на амбулаторне лікування. У лікарні зараз перебувають шестеро пацієнтів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *