ОСТАННІ НОВИНИ

У Раді Європи відреагували на ракетний удар Росії по Львову

Ольга Денисяка

|

Генеральна секретарка Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич засудила ракетну атаку РФ по Львову. Про це вона написала у Twitter.

«Я рішуче засуджую невибірковий напад Росії на цивільних у Львові. Настане день відповідальності для тих, хто вчиняє ці мерзенні дії», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вночі 6 липня росіяни атакували Львівщину 10 ракетами «Калібр», сім з них вдалося збити. Одна ракета поцілила в житловий будинок у Львові.

Унаслідок ракетного удару пошкоджено близько 60 помешкань та 50 автівок. Наразі відомо про п’ятьох загиблих та ще 34 постраждалих.

Голова ЛОВА Максим Козицький також повідомляв, що зафіксовано влучання в об’єкт критичної інфраструктури на Львівщині. Уламки російських ракет також впали у Львівському та Золочівському районах Львівщини.

У Львові росіяни також пошкодили чотири навчальні заклади та підстанцію, унаслідок чого близько 150 абонентів лишилися без електропостачання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *