ОСТАННІ НОВИНИ

У Новому Роздолі чоловік потрапив до реанімації через напад у під’їзді

Анастасія Диняк

|

Раніше судимому мешканцю Львівщини загрожує довічне ув’язнення за спробу вбивства. Потерпілий у важкому стані, за його життя борються лікарі. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Так, за даними правоохоронців, 5 липня близько 14:00 год. в одному з будинків на вулиці Винниченка у Новому Роздолі між двома чоловіками, місцевими мешканцями віком 40 та 47 років, виник конфлікт.

Старший чоловік вдарив молодшого ножем в голову, шию та плече. Потім він зіштовхнув постраждалого у сходовий проліт з висоти другого поверху, після чого втік з місця події. Наразі чоловік з важкими травмами перебуває у реанімації, лікарі рятують йому життя.

Правоохоронці встановили, що зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за замах на вбивство, протягом години його затримали.

Також, втікаючи з місця злочину, затриманий намагався позбутись кухонного ножа, яким завдавав удари потерпілому – поліцейські розшукали знаряддя скоєння злочину та скерували його на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 – п.13 ч.2 ст.115 (Замах на умисне вбивство) ККУ. Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *