ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ просунулись у районі Кліщіївки, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Українські військові досягли успіху внаслідок наступу у районі Кліщіївки, що неподалік Бахмута. Про це повідомив речник Генштабу Андрій Ковальов, якого цитує Military Media Center.

Так, Сили оборони продовжують вибивати окупантів із раніше захоплених позицій на півночі і півдні від Бахмута. У районі Кліщіївки ЗСУ мають частковий успіх, тож закріплюються на досягнутих рубежах.

Андрій Ковальов додав, що російські війська зі свого боку чинять потужний опір і зазнають великих втрат. Відтак ворог активно застосовує резерви.

Важкі бої на Бахмутському напрямку тривають. Українські захисники продовжують стримувати наступ рашистів також і на Лиманському, Авдіївському та Маріїнському напрямках.

Нагадаємо, напередодні у Генштабі повідомляли, що на Бахмутському напрямку йдуть важкі бої, адже окупанти всіма силами намагаються не допустити прориву ЗСУ. Незважаючи на це, українські військові мають часткові успіхи.

У Міноборони кажуть, що рашисти наполегливо намагаються наступати на цьому напрямку і перехопити ініціативу. Контроль над одними і тими ж позиціями Україна може двічі за добу втрачати та повертати назад. Запеклі бої продовжуються.

За минулий тиждень, з 26 червня по 2 липня, ЗСУ звільнили 9 кв км території на сході України та ще 28,4 кв км на півдні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *