ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко йде з армії через інвалідність

Андрій Котенський

|

Ексголову МВС та Генпрокуратури України Юрія Луценка зняли з військового обліку через інвалідність.

Непридатність Луценка до служби встановила військова лікарська комісія. Тепер він обіцяє зосередити свої сили на волонтерстві.

«Київ, Миколаївщина, Бахмут. Честь було служити в такій армії, з такими людьми, в такий час. Але фізіологія невблаганна – військова лікарська комісія встановила непридатність до військової служби через інвалідність, що призвело до наказу про зняття з військового обліку. Тепер буду наближати перемогу в якості волонтера», – повідомив Юрій Луценко.

Як відомо, 6 лютого 2023 року Луценку було присвоєно звання капітана. Цього ж місяця Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний призначив його командиром взводу ударних дронів.

Наприкінці 2020 року стало відомо, що Луценко бореться із онкологією.

За даними Української правди, Луценко зустрів повномаштабне вторгнення терористичної Росії в Україну у теробороні Києва, пізніше служив у Миколаєві та на Херсонському напрямку. Після чого продовжив службу на Бахмутському напрямку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *