ОСТАННІ НОВИНИ

Загрожує до 10 років в’язниці: наркоторговця з Львівщини взяли під варту

Анастасія Диняк

|

Під варту взяли 25-річного молодика, якого затримали під час його спроб зробити закладки наркотиків у парку в місті Рава-Руська. Йому загрожує до 10 років за ґратами. Про це повідомили у відділі інформаційної політики прокуратури Львівщини.

Так, за даними слідства, у червні 2023 року 25-річний молодик з метою збуту придбав амфетамін у великому розмірі. Після чого, він розфасував його у зіп-пакети та зберігав для подальшого збуту.

Однак, в одному із парків міста Рава-Руська фігуранта затримали правоохоронці, коли він робив закладки. У його сумці серед особистих речей було виявлено та вилучено згортки з амфетаміном.

За процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин у великих розмірах                   (ч. 2 ст. 307 КК України). Йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Слідчі дії тривають. Призначено ряд експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *