ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатам Львівської облради вручили повістки

Ольга Денисяка

|

У вівторок, 4 липня, перед початком сесії депутатам Львівської облради вручили повістки від територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомив депутат від фракції «Свобода» Йосиф Ситник.

Повістки депутатам облради вручили перед початком сесійного засідання. 

«Сесія Львівської обласної ради починається із зустрічі з представниками Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП м. Львова. Депутатам вручили Повістки», – повідомив Йосиф Ситник.

Як повідомив під час засідання заступник голови ЛОР Юрій Холод, повістки отримали майже всі присутні депутати, крім восьми обранців, а також також додав, що облрада співпрацює з ТЦК.

«Сьогодні 34 депутати вже отримали повістки… ТЦК мають всі дані і співпрацюють з облрадою, тому всі запрошення на службу своїх адресатів знайдуть. Вручення повісток відбувалося культурно. Ніхто нікого не ловив. Про плани військові повідомили мене завчасу, я попросив працівників апарату виділити їм стіл у холі ради, відтак повістки видавали при реєстрації депутатів, зранку, перед сесією», – повідомив Юрій Холод.

Додамо, що 13 депутатів Львівської обласної ради служать від початку повномасштабного вторгнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *