ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепа Алєксєєва помістили під варту і призначили 2 млн грн застави

Наталя Дуляба

|

Підозрюваного в шахрайстві нардепа від партії «Європейська солідарність» Сергія Алєксєєва помістили під варту із можливістю внесення 2 млн грн застави. Відповідне рішення 3 липня ухвалив Личаківський районний суд Львова, повідомляє Офіс прокурора України.

«Личаківський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави розміром понад 2 млн грн народному депутату України, Голові підкомітету у Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності, який підозрюється у шахрайстві (ч. 4 ст. 190 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, йдеться про Сергія Алєксєєва. Його наприкінці червня затримали за підозрою у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах. За даними слідства, нардеп від «Євросолідарності» обіцяв іноземцю за 50 тисяч доларів отримати в Україні статус біженця й таким чином уникнути екстрадиції.

Попередньо ДБР наполягало на арешт Алєксєєва з альтернативою внесення застави розміром 10 млн грн. Запобіжний захід Личаківський районний суд Львова мав обрати ще 1 липня, однак депутат не з’явився на засідання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *