ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп Алєксєєв не з’явився на обрання запобіжного заходу

|

Личаківський райсуд Львова відклав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному в шахрайстві нардепу від «Євросолідарності» Сергію Алєксєєву через його неявку, повідомляє Українська правда.

У звʼязку з неявкою в судове засідання підозрюваного слідчий суддя відклав розгляд клопотання на 03 липня 2023 року об 11 год. 00 хв.

Як відомо, 30 червня 2023 року до суду надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу народному депутату, який підозрюється у шахрайстві.

Пізніше у пресслужбі «Європейської солідарності» пояснили, що Алєксєєв не з’явився на обрання запобіжного заходу, оскільки перебував на засіданні Верховної Ради.

«Сьогодні в українському парламенті відбулося пленарне засідання за участі прем’єрміністра Іспанії, в якому брав учать Сергій Алєкссєєв. Бути присутнім у сесійній залі Верховної Ради України є конституційним обов’язком народного депутата України. Суд був попереджений про неможливість в цей день участі Сергія Алєксєєва у судовому засіданні у Львові. Народний депутат буде обов’язково присутнім у суді у понеділок», – запевнили у «Євросолідарності».

Як відомо, Держбюро розслідувань вимагає для нардепа Сергія Алєксєєва, якого викрили на хабарі, арешт з альтернативою застави у 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила чинного народного депутата Сергія Алєксєєва, який за 50 тисяч доларів обіцяв домовитися за надання іноземцю статусу біженця на території країни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *