ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається з Героєм Андрієм Гурським

Ольга Денисяка

|

 У понеділок, 3 липня, Львів попрощається з Героєм Андрієм Гурським, який загинув в бою, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Андрій Гурський (03.10.1977 – 24.06.2023)

Народився у Будапешті (Угорщина) у сім’ї військового льотчика.

Навчався у середній школі №52 міста Львова (сьогодні – ліцей). У 1996 році закінчив колишнє Професійно-технічне училище №1 за професією «електромонтер з ремонту та обслуговування промислового електрообладнання».

Протягом останнього періоду працював старшим менеджером з продажу у мережі магазинів «Електромайстер».

У вільний час займався ремонтом радіо- та електротехніки, цікавився дослідженням космосу, любив проводити час з сім’єю, рибалити, збирати гриби та подорожувати. 

Із початком повномасштабного вторгнення рф, попри відсутність військового досвіду, став на захист Батьківщини до лав військової частини А4821 Збройних Сил України. Згодом виконував завдання у складі низки інших військових частин.

У Андрія Гурського залишилися мама, дружина, донька та брат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *