ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Бродів підлітки викрали та спалили авто

Ольга Денисяка

|

На Золочівщині поліцейські затримали трьох хлопців, які викрали та спалили автомобіль «ВАЗ–2107». Їм загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

До поліції звернувся мешканець одного з сіл Золочівського району та повідомив про викрадення свого автомобіля «ВАЗ–2107», який був припаркований на власному подвір’ї. 

Правоохоронці встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетні троє місцевих мешканців віком 16, 18 та 19 років. 

«Побачивши припаркований на подвір’ї автомобіль та скориставшись тим, що ключ був у замку запалювання, зловмисники сіли у транспортний засіб та, рухаючись польовими дорогами, поїхали в бік міста Броди. Дорогою вони зняли та викинули номерні знаки, а неподалік від Бродів, у урочищі «Кемпа», зловмисники вийшли з автомобіля та підпалили його», – йдеться в повідомленні.

Слідчі повідомили автовикрадачам про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *