ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збудують стрілецький тир

Маркіян Рой

|

У Львові на вулиці Лисенка облаштують муніципальний стрілецький тир. Виконком затвердив містобудівні умови та обмеження у п’ятницю, 30 червня. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Біля Музею визвольної боротьби реконструюють нежитлове приміщення під стрілецький тир закритого типу.

Стрілецький тир матиме два поверхи: на першому рівні – 18-метрова дистанція для лука, а на другому рівні – основна дистанція для стрільби до 50 метрів. В теплу пору року на третьому рівні також можна буде проводити заняття зі стрільби з лука. Також в споруді передбачені всі необхідні технічні та адміністративні приміщення.

Проєктанти пропонують сховати зовнішні комунікації, сходову клітку та металевий каркас для евакуації.

Кульова стрільба відповідатиме всім нормам. Будуть дистанції на 10, 15, 25 і 50 метрів та сучасна система підвезення і заміни мішеней. Цей об’єкт буде інклюзивним, доступним для всіх, хто хоче займатись стрільбою.

Відомо, що у Львові обрано переможця всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію стрілецького тиру та стрільбища у селі Великі Грибовичі.

Нагадаємо, що влітку 2018 року спалахнув стрілецький комплекс СКА навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, що на вулиці Клепарівській, 39а у Львові. Масштабна пожежа знищила частину приміщення стрільбища.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *