ОСТАННІ НОВИНИ

Одеського військкома з маєтком в Іспанії звільнили, – Гуменюк

Ольга Денисяка

|

Військкома Євгена Борисова, в якого знайшли коштовну нерухомість в Іспанії, звільнили з посади начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це керівниця координаційного пресцентру Сил охорони та оборони півдня Наталя Гуменюк повідомила в ефірі 24 каналу.

За її словами, наразі обов’язки керівника ТЦК виконує заступник Борисова. Процедура пошуку нового начальника уже почалася.

«Полковник Борисов звільнений з посади начальника обласного територіального центру комплектування Одеської області», – заявила Гуменюк.

Вона додала, що наразі Борисовим займаються правоохоронні органи.

Нагадаємо, у розслідуванні журналістів йшлося про те, що родина начальника одеського військкомату Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, хоча сам Борисов заявляє, що не в курсі, чи є у його сім’ї майно в Іспанії.

Керівниця пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк заявила, що службова перевірка щодо Борисова не виявила підстав для відсторонення його з посади.

Згодом президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки, на якому доручив головнокомандувачу Валерію Залужному звільнити одеського воєнкома Євгена Борисова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *