ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині знайшли тіло хлопця, якого затягнуло під воду у річку Стрий

Андрій Котенський

|

На Львівщині лише на шостий день пошуків вдалося відшукати тіло 18-оічного жителя села Грусятичі Стрийського району, якого затягнуло воду у річку Стрий. Про це Львівському порталу повідомили у Центральній рятувально-водолазній службі Львівської області.

Тіло хлопця виявили аж за 12 км від місця де він пішов під поду.

«26 червня після багатоденних пошуків, водолази спільно з Жидачівським підрозділом ДСНС на відстані близько 12 км від місця трагедії виявили тіло потерпілого та підняти на берег», – йдеться у повідомленні.

У рятувальній службі зауважують, що під час проведення пошуку потопельника, водолази виявили, що вздовж річки Стрий є облаштовані тарзанки та пірси, з яких молодь із берега стрибає у воду.

«Прохання до керівників ОТГ провести обстеження берегів річки, щоб ліквідувати дані конструкції та в подальшому запобігти людей від нещасних випадків», – закликали у рятувально-водолазній службі.

Як відомо юнака затягнуло під воду ще 21 червня, під час купання в річці Стрий поблизу моста в місті Жидачів.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Стрию молодий чоловік стрибнув у воду рятувати жінок, які тонули в однойменній річці, потрапивши у водяний вир.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *