ОСТАННІ НОВИНИ

Golubenko дасть у Львові додатковий концерт

Омелян Шевчук

|

На численні прохання публіки співак Golubenko оголосив про додатковий концерт у Львові, оскільки квитки на його перший сольний виступ закінчились ще задовго до самої події. Початок додаткового концерту 29 червня о 16:00 год. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу VINIL Concert agency.

Golubenko – нове ім’я українського шоу-бізнесу. Це щирий романтик, який своїми піснями закохує наче вперше. Його творчість запам’ятовується з перших нот, а харизма показує, що він не боїться експериментувати.

Пісні Golubenko, серед яких  “Знову”, “Сентиментальність”, “Дотики”, “Просто”, “Холодна весна”, “Якби ти була піснею”, “Не шукай”, ‘Мила”, вже встигли завоювали любов слухачів та стали неймовірно популярними.

«Творчість Golubenko продовжує набирати шалені перегляди у мережі TікTок, а на кожну його пісню вже знято тисячі найрізноманітніших відео. Не пропустіть перший сольний концерт нової зірки українського шоу-бізнесу!», – запрошують організатори VINIL Concert agency.

Як відомо, його перший сольний концерт відбудеться у Львові 29 червня у Malevich Concert Arena. Квитки на додатковий концерт, що відбудеться о 16.00 можна придбати за посиланням:Tickets

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *