ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили підпільне виробництво сигарет

Наталя Дуляба

|

На території Львівщини виявили підпільний цех, де виробляли контрафактні сигарети. В подальшому їх нелегально перевозили за кордон. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

Нелегальне виробництво цигарок викрили в одному з прикордонних сіл Львівської області. Хто саме його організував, правоохоронці наразі не вказують.

Відомо, що тут працювали 12 людей, це були мешканці західних, центральних і східних областей України.

На підпільному заводі діяло сучасне обладнання, зокрема пакувальна машина з усіма необхідними комплектуючими. Тут виготовляли підробку на сигарети кількох відомих марок, в тому числі Marlboro, які в подальшому мали перевозити за кордон.

«Вироблена на підпільному виробництві продукція призначалася для розповсюдження серед ділків в прикордонних районах, які займаються контрабандою курива до країн ЄС», – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків на місці виявили сигарет-підробок на 37 млн грн, а також низку обладнання, сировину та пакувальні матеріали.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото, відео: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *