ОСТАННІ НОВИНИ

Суд розгляне справу підприємця, що через «Шлях» вивіз понад 50 ухилянтів

Андрій Котенський

|

Прокурори Галицької окружної прокуратури Львова завершили досудове розслідування та направили до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного жителя Львівщини щодо незаконного переправлення осіб через державний кордон України завдяки внесенню їх до системи «Шлях». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

За даними слідства, обвинувачений під час дії воєнного стану сприяв у незаконному перетині державного кордону України. Даною «послугою» скористалися понад 50 військовозобов’язаних громадян.

Чоловік реалізував переправлення осіб продуманим способом. Останній працював на посаді логіста одного з товариств Львова, які здійснюють міжнародні вантажні перевезення. Фігурант був уповноваженим керівником фірми щодо внесення відомостей до системи «Шлях». Відповідно, для усунення перешкод в перетині кордону військовозобов’язаними зазначив, що вони є нібито теж її працівниками. Таким чином призовникам дозволявся виїзд за межі України в якості водіїв.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Львівщині перекрили черговий канал незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон. На той час 27-річний мешканець Львівського району встиг вивезти щонайменше 50 ухилянтів.

Також повідомлялось, що львів’янин через систему «Шлях» переправляв до ЄС ухилянтів і росіян.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *