ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин через систему «Шлях» переправляв до ЄС ухилянтів і росіян

Андрій Котенський

|

Правоохоронцями викрито та повідомлено про підозру львів’янину за фактами незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Серед його клієнтів були не лише українці, а й росіяни. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний під час дії воєнного стану сприяв чоловікам у незаконному перетині державного кордону. За грошову винагороду він обіцяв надати пакет фіктивних документів, на основі яких дані ухилянтів вносились до системи «Шлях». Таким чином їм дозволявся виїзд за межі України як водіям вантажівок.

Окрім того «клієнтами» зловмисника були не лише громадяни України, а й представники держави терориста – РФ.

«Свої послуги оцінив у 1 400 доларів США з особи. Фігуранта затримано після одержання ним грошових коштів у сумі 4 200 доларів США та 1 600 Євро. Тривають слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

Якщо вину чоловіка доведуть у суді то йому загрожує від семи до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Окрім того він не матиме права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю ще впродов трьох років.

Нагадаємо, що нещодавно викрили бізнесмена зі Львова, що постачав елітні авто чиновникам «Газпрому» і пропагандистам RT.

 Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *