ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині конфіскували позашляховик Hummer для ЗСУ

Андрій Котенський

|

Суд задовільнив клопотання прокурорів Стрийщини про конфіскацію в дохід держави на користь Збройних сил України автомобіль марки Hummer H3. Рішення вже набрало законної сили. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Конфіскований Hummer передадуть військовим, для покращення мобільності підрозділів та забезпечення виконання ними бойових задач.

Варто додати, що за ініціативи Стрийської окружної прокуратури протягом 2022-2023 років передано 9 транспортних засобів, як легкових так і мікроавтобусів.

Як уточнили Львівському порталу у пресслужбі прокуратури Львівщини. Конфісковану автівку затримали у Стрию в липні 2022 року. Під час перевірки документів на авто виявилось, що у неї не збігаються серійні номера агрегатів із документами.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Стрию правоохоронці затримали 52-річного місцевого жителя, який користувався позашляховиком Hummer із підробленими дипломатичними номерами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *