ОСТАННІ НОВИНИ

Чорновола облили зеленкою та викинули у смітник

Андрій Котенський

|

У Києві кілька людей облили зеленкою та кинули у смітник колишнього народного депутата від «Партії регіонів» Тараса Чорновола. Ймовірно, що до інциденту причетні прихильники керівниці медичної служби батальйону «Вовки Да Вінчі» Аліни Михайлової.

Небайдужі провчили політолога за те, що він назвав військову медикиню «підолігархічною шмарою».

Після інциденту Тарас Чорновіл в етері «Прямого» заявив, що його на виході з дому оточили більше 20 людей «почали шарпати, кричати» та «формально звинувачувати», що він «написав допис, який нібито ображає Аліну Михайлову. Водночас у всьому він винить керівника Офісу президента Андрія Єрмака, якого він регулярно критикує.

«Це – повна ахінея, бо в дописі про неї йшлося лише про факт, що її включили в етер «5 каналу» і я вважав, що це не коректно по відношенню до глядачів… Не було персональних образ людини, яку вони дуже люблять… Мова про особисту помсту керівника Офісу президента Єрмака», – заявив глядачам Тарас Чорновіл.

Варто додати, що Тарас Чорновіл образив не лише дівчину загиблого Героя України Дмитра Коцюбайла («Да Вінчі») Аліну Михайлову, а й відому тележурналістку Яніну Соколову. Він назвав Соколову «медіахвойдою», яка вигадала собі історію про боротьбу із онкологією.

На сьогодні Тарас Чорновіл видалив дописи із образами. Сама ж Аліна Михайлова тоді відповіла ексдепутату, що він є «ганьбою свого батька» (легендарного політика В’ячеслава Чорновола, який загинув за загадкових обставин у 1999 році). А сьогодні вона додала, що тішиться, що «традиції сміттєвої люстрації живі».

Водночас журналістка Яніна Соколова, яка нещодавно здолала онкологію, опублікувала скріни висловлювань Тараса Чорновола та назвала його «ницим довбойобом».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Відео: УНІАН та Прямий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *