ОСТАННІ НОВИНИ

Сили оборони деокупували 7 населених пунктів

Анастасія Диняк

|

За минулий тиждень в ході ведення наступальної операції у Донецькому та Таврійському операційних районах українські військові звільнили від окупантів сім населених пунктів. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Так, за даними Маляр, просування військ наступального угруповання склало 6,5 кілометра. Українські військові взяли під свій контроль території площею 90 квадратних кілометрів.

Звільнено від російських окупантів сім населених пунктів: Лобкове, Левадне, Новодарівка, Нескучне, Сторожеве, Макарівка, Благодатне.

Нагадаємо, протягом останніх кількох днів стало відомо про деокупацію на Донеччині БлагодатногоСторожового і Макарівки. А також села Новодарівка на Запоріжжі.

Намагаючись завадити просуванню ЗСУ, рашисти у Донецькій області підірвали дамбу на річці Мокрі Яли. Однак як кажуть наші військові, це для них не стало перешкодою.

У Міноборони кажуть, що ЗСУ просуваються вперед на Бахмутському напрямку та на півдні України. Також українців закликали дотримуватись режиму тиші і не заважати роботі військових.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *